Транспорт

Фирмата ИвицаТранс ДОО располага со опрема за транспорт на различни видови на стоки на различни релации.

Лиценци

Располагаме со лиценци за внатрешен и надворешен транспорт, ЦЕМТ дозволи, АДР цертификати и со АДР советник кој воедно е одговорен за целата постапка и опрема во возилата.

                Ладилници

Ладилници со дво-спратно товарање (dopelstock)

Димензии: 13,6 x 2,80 х 2,50

                АДР – опасни материи

Сите возила се опремени со АДР опрема и сите возачи имаат положено АДР испит и поседуваат АДР цертификат.

                Церади - ролетни

Возилата се опремени со целата потреба опрема за вашата роба безбедно да се пренесе до саканата дестинација. Возачите со повеќегодишно искуство низ цела Европа ќе се погрижат навремено да стигнат до бараната цел.

                Текстил куфери (фургон)

Димензии: 13,6 х 2,80 х 2,50

Куферите (познати како фургон) се опремени за товарање на висечки текстил со целосни ѕидови.

Зошто да не изберете нас!

 • Team passionate about ideas

  Raesentium.corrupti quos dolores etexcepturi sint occaecati cupidiate non providensiilique sunt.
 • Focus effective solutions

  Raesentium.corrupti quos dolores etexcepturi sint occaecati cupidiate non providensiilique sunt.
 • Success helping to build business

  Raesentium.corrupti quos dolores etexcepturi sint occaecati cupidiate non providensiilique sunt.
 • Support for fast and accurate

  Raesentium.corrupti quos dolores etexcepturi sint occaecati cupidiate non providensiilique sunt.