Во повеќегодишното постоење на нашата фирма се стекнаме со искуства какви што се бараат низ цела Европа. Така, може слободно да се пофалиме со квалитетни и навремено извршување на поголем дел од транспортните услуги.

Услуги кои ги нудиме:

 1. Транспорт на:

-          Палетизирана роба во церада

-          Палетизирана роба во фургон

-          Палетизирана роба во фриго

-          Висечки текстил

-          Двоспратно товарање во фриго и фургон (Dopelstock)

 1. Посредништво

-          Организираме најразличен транспорт на секаков вид на стока на било која дестинација во Европа (цели утовари, групни утовари, специјални вонстандардни транспорти итн.)

 1. Релации

Македонија, Бугарија, Романија, Турција, Албанија, Србија, Унгарија, Австрија, Чешка, Словачка, Германија, Белгија, Холандија, Луксенбург, Франција, Швејцарија, Обединетото Кралство, Полска, Латвија, Литванија, Молдавија, Шпанија, Португалија, Данска, Норвешка, Шведска, Белогусија, Украјна, Русија.

Фирмата ИвицаТранс ДОО е основана во 1994 година како претпријатие за вршење на јавен превоз во внатрешниот и меѓународниот сообраќај. Со текот на времето фирмата се развива и расте тековно исполнувајќи ги сите еко стандарди барани како од страна на локалните министерства така и од странските и домашни партнери. Денес располага со сопствен паркинг и сервис за својот возен парк кој брои 11 возила.

Од наведените 11 возила поголемиот дел се со ЕКО 5 стандарди со сопствени приклучни возила наменети за различен вид на транспорт како што е: текстил, опасни материи, роба на температурен режим (фриго) и други разни стоки наменети за товарање во церада.Сите возила се опремени со највисока опрема за следење која овозможува зголемена безбедност на превезуваната роба, а воедно и навремени информации до клиентите за моменталната позиција на возилата и времето на пристигнување на одредената дестинација.

Сето ова е постигнато благодарение на раководниот тим на фирмата Илчо Наќев и Ивица Тасев чија обврска е да ги одржуваат тимот на возачи и администрација во најдобра можна форма, а возилата да бидат секогаш во исправна состојба.

Располагаме со лиценци за внатрешен и надворешен транспорт:

 • ЦЕМТ дозволи,
 • АДР сертификати
 • АДР советник кој воедно е одговорен за целата постапка и опрема во возилата.

 

 

 15  1  2

 

 

Транспорт

Фирмата ИвицаТранс ДОО располага со опрема за транспорт на различни видови на стоки на различни релации.

Лиценци

Располагаме со лиценци за внатрешен и надворешен транспорт, ЦЕМТ дозволи, АДР цертификати и со АДР советник кој воедно е одговорен за целата постапка и опрема во возилата.

                Ладилници

Ладилници со дво-спратно товарање (dopelstock)

Димензии: 13,6 x 2,80 х 2,50

                АДР – опасни материи

Сите возила се опремени со АДР опрема и сите возачи имаат положено АДР испит и поседуваат АДР цертификат.

                Церади - ролетни

Возилата се опремени со целата потреба опрема за вашата роба безбедно да се пренесе до саканата дестинација. Возачите со повеќегодишно искуство низ цела Европа ќе се погрижат навремено да стигнат до бараната цел.

                Текстил куфери (фургон)

Димензии: 13,6 х 2,80 х 2,50

Куферите (познати како фургон) се опремени за товарање на висечки текстил со целосни ѕидови.

наскоро..............

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зошто да не изберете нас!

 • Team passionate about ideas

  Raesentium.corrupti quos dolores etexcepturi sint occaecati cupidiate non providensiilique sunt.
 • Focus effective solutions

  Raesentium.corrupti quos dolores etexcepturi sint occaecati cupidiate non providensiilique sunt.
 • Success helping to build business

  Raesentium.corrupti quos dolores etexcepturi sint occaecati cupidiate non providensiilique sunt.
 • Support for fast and accurate

  Raesentium.corrupti quos dolores etexcepturi sint occaecati cupidiate non providensiilique sunt.